Doe meer met (koeien)foto’s!

Een mooie foto is goed voor de promotie van de koe, de stier en/of van het bedrijf of de organisatie waarvoor de foto wordt gemaakt. Veelal worden zijkantfoto’s gemaakt, waarbij de koe zo goed mogelijk in beeld wordt gebracht. Daarnaast maakt Elly ook veel sfeerfoto’s: een koe in haar natuurlijke omgeving of juist helemaal niet. Dan gaat het team samen met de koe op reis naar een bos, beekje of kasteel. De mogelijkheden daarvoor zijn onbeperkt. Een aantal voorbeelden kun je bekijken op deze site.

Laat je mooiste koe(ien) fotograferen

Om een blijvende herinnering te maken van je mooiste koe(ien), het bedrijf en/of gezin, bij Elly ben je aan het goede adres voor een fotoreportage. De foto’s worden geleverd in hoge kwaliteit.

Archief

Op zoek naar een specifiek beeld voor een advertentie, folder of ander promotiemateriaal? In het archief zitten heel veel foto’s, waarbij wellicht ook net diegene waar jij naar op zoek bent. En als die specifieke foto niet in het archief zit, dan is die bijna altijd wel te maken.

Op zoek naar een specifiek beeld?

Mokken met een foto

Geef eens een leuke foto cadeau op een andere manier! Je kan een foto op een mok laten drukken, zie de voorbeelden op de foto. Ze kunnen ook speciaal voor jou gemaakt worden met een foto naar keuze. De mokken kosten € 15,00/stuk.

Bestel een mok

Postkaarten

Van een aantal mooie foto’s zijn postkaarten gemaakt. Deze dubbelzijdige postkaarten zijn te koop voor € 2,00/stuk (excl. verzendkosten).

Bestel een postkaart

Een foto aan de muur

Foto’s van je mooiste koe of van een speciaal moment hang je aan de muur. Wil je een afdruk van een archiefbeeld? Dat kan natuurlijk ook. Afmetingen van de foto’s gaan tot zeker 1 x 1 meter! De prijs hangt natuurlijk af van het formaat, stuur gerust een mailtje voor meer informatie.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Foto op canvas, hout, pvc, alles kan!

Als je een opvallende foto aan de muur wilt, bestel dan eens een foto op canvas, aluminium, pvc of hout. Prijzen op aanvraag.

Neem contact op voor de mogelijkheden